ESP- CAT - ENG - FRA

Qui som

QUI SOM

Empresa fundada a Barcelona l'any 1982. Des dels seus orígens s'ha caracteritzat per la recerca de solucions destinades a la fabricació de productes i sistemes, especialitzats en l'emmagatzematge, distribució i dispensació de medicaments en els centres hospitalaris.

Comptem amb més de 35 anys d'experiència i amb un equip de professionals altament qualificats que ens posicionen en un evident lideratge dins del sector hospitalari.

¿QUINS MOBLES NECESSITA A LA FARMACIA HOSPITALARIA?


Faci'ns arribar seva idea i el més aviat possible, rebrà el nostre projecte fet a mida i tenint cura de tots els detalls. Contacti'ns

CARROS A MIDA


Personalitzem els nostres carros utilitzant els millors materials i adaptant-nos als seus requeriments i necessitats. Restem a la seva disposició per atendre aquelles peticions de productes a mida que no estiguin inclosos en el nostre catàleg.No dubti a consultar-nos

ELECTRO FARMACIA


Emblistar, emmagatzemar i dispensar controladament en dosis unitaria.  Consulti'ns.

POLITICA DE QUALITAT

Consulti la nostra política de qualitat

Quan dirigeixes una empresa que basa la seva tasca en l'especialització, t’has d’envoltar d’aquells col·laboradors que facin possible aquesta opció. Es doncs, per aquest motiu, que vull agrair als professionals que m'acompanyen dia a dia, pel seu esforç, la seva dedicació i la seva entrega.

Tanmateix, de vostè, vull poder aconseguir la seva confiança. Els productes que veurà a continuació, estan pensats no només per agradar-lo, sinó que la nostra finalitat es aconseguir que el seu treball, sigui més segur, còmode i precís.


- Jordi Pamplona. Gérent


SISTEMA DE QUALITAT - ISO 9001:2015